Varumärke

Valplast ® är registrerat varumärke av Valplast International Corporation uppfinnarna av Valplast ® Flexibel proteser.

I Skandinavien, Normedico AB äger de exklusiva rättigheterna att använda Valplast ® varumärket för distribution och försäljning av Valplast ® produkter.

Innehållet i denna webbplats, inklusive fotografier, är upphovsrätten till Normedico AB © 2005, och kan inte användas eller reproduceras utan tillstånd från Normedico AB.

Klicka här för att hämta Valplast Limited Warranty. Garantin ansökningsformuläret kan hittas på Valplast hemsida genom att klicka på denna länk: http://www.valplast.com/docs/warrantyclaim.pdf

Märket Valplast ®kan endast användas, att främja tandproteser tillverkas av certifierad Valplast ® Laboratories , såsom de som beviljats tillstånd av Normedico AB i Skandinavien.

Tillhandahållande av tjänster enligt Valplast ® varumärket, tillämpningen av Valplast ® märket på förpackningar.

Import eller användning av varumärket Valplast ® för att beskriva eller främja plast ingredienser som används för framställning av protetiska tandvård enheter eller tandprotes som inte tillverkats av en certifierad Valplast ® Laboratorier är en överträdelse av Normedico AB varumärkesrättigheter i Skandinavien.